РАУКАНТЕКС вижнс фаза-дизајн

Опис

Комбинација на стакло и метал

РАУКАНТЕКС вижнс фаза-дизајн ја поврзува модерната оптика на ладните метални површини со призорот на длабочина, транспарентност односно транслуцентност на кант траките кои личат на стакло. Со ова се добива оптика на филигранска стаклена плоча, која лежи на метален носач.

Симбиозата на металните и стаклени површини е повеќеслојна. Како избор има матиран алуминиум, висококвалитетен челик, и грациозен титан. Како украс на ладните метални површини, доаѓаат топлите тонови на бакар и шампањ. РАУКАНТЕКС вижнс фаза-дизајн со тоа овозможува не само добра оптика на работната плоче, лицето, фронтот или отворот туку и перфектно одговара на селокупниот дизајн на самиот мебел.

Предности

Предности

  • Комбинација на стакло и метал
  • Благороден дизајн и хаптика со употреба на фолија од вистински метал
  • Многубројни бои и материјали
  • Го има и како РАУКАНТЕКС ласер еџ

Downloads

Downloads

Печати