Минерал

Опис

РАУВИЗИО материјал – чиста креација

РАУВИЗИО материјалот е масивен, минерал во боја кој се состои од една третина од акрил и две третини од алуминиумхидроксид со пигменти во боја. Позитивните карактеристики на поединечните компоненти се спојуваат во еден материјал со оптика слична на камен, топла, пријатна хаптика и одлични карактеристики за преработка.

РАУВИЗИО материјалот има многустран примена во кујните и купатилата, канцелариите и јавните сектори, во гастрономија и хотели, лаборатории и медицински области.

Предности

Предности

 • Термопластичен материјал кој трпи оформувања
 • Хоризонтална и вертикална примена на плочите
 • Речиси невидливи фуги
 • Мазна површина
 • Лесно одржување
 • Постојаност на УВ зраци
 • Материјал отпорен ан киселини
 • Не ја иритира кожата
 • Површина се регенерира: Огреботините се полираат, местата каде настанале големи оштетувања се санираат одлично

Дизајн

Дизајн

Огромната палета на декори овозможува РАУВИЗИО минералот да најде примена и во приватниот сектор.

 • 5 универзални бои
 • 11 фини декори
 • 16 груби декори
 • 4 транслуцентни бои во дизајн линија "Вижн"
 • 4 декори во дизајн линија "Оро"

РАУВИЗИО минералот се комбинира и со различни материјали како дрво, камен или стакло.

Испорака

Испорака

Масивни плочи и кант траки:
Комплетна програма на лагер со 40 декори.
Работни плочи и полиуретанска носечка плоча:
Нудиме однапред изработени работни плочи како полиуретански носечки плочи, иновативен носечки материјал за лесни градежни работи или места постојани на влажност

Кујнски садопери и мијалници:
Изберете од различни форми и комбинирајте со соодветен прибор.

Мијалници за бањи:
Изберете: Вовлечени или длабоки за секаква примена.

Прибор

Прибор

 • РАУВИЗИО минерал лепак
 • РАУВИЗИО минерал 2K-акрилен лепак
 • Пиштол за лепење
 • Фенол
 • Заштитна трака од топло
Печати