Плетени материјали

Опис

РАУКОРД плетени материјали – максимална слобода на уредување

РАУКОРД е висококвалитен, синтетички материјал за плетење, кој што наоѓа различна примена во екстериор и интериор.

Плетениот мебел и аксесорите го нагласуваат надворешниот дел и воодушевуваат со стиловите во модерните пејсажи: фотелји,столици, корпи за плажа, вазни, здели и украси – најразлични можности за уредување.

РАУКОРД материјалот за плетење е вистинска алтернатива за природните материјали

Предности

Предности

РАУКОРД материјалот за плетење како резултат на извонредните карактеристики е оптимален за надворешниот дел:

  • Постојаност на УВ зраци
  • Постојан на температури и временски услови
  • Цврст и долговечен
  • Лесна и едноставна нега
  • Еколошки материјал. Не е отровен
  • Постојан на светло и отпорен на огреботини

Испорака

Испорака

РАУКОРД класик
Достапен во различни универзални бои и форми како и во модерните колекции на бои сјајни и как виножито

РАУКОРД натурал
Одличен изглед со примена на различни колор ефекти (темни, средни и светли тонови)

РАУКОРД креатив – Лум колекција
Патентираниот ефект на плетеница му дава на материјалот елегантен изглед како вистинска плетеница

РАУКОРД креатив – Абака колекција
Подесување на азијскиот Абака материјал

РАУКОРД креатив – Пулут колекција
Воодушевувачки вистинско надоградување на природниот конец Пулут во поглед на колор ефекти и природна хаптика.


РАУКОРД креатив – Тренд колекција
Тренд бои 2010/2011; РАУКОРД XXL – екстра широк; РАУКОРД креатив – линеа колекција– специјален ефект со основната боја и две други бои за ригите.

Печати