Поврзување на дизајн метал

Опис

Опис

Во уредувањето на кујната металик површините се вистински класичар во дизајн. Со поврзување на дизајн – метал РЕХАУ се грижи за зачувување на вредноста на ролетните, работните плочи, нишите,базите и корпусите. Независно дали се работи за алуминимска изведба или есклузивна оптика на оплемент челик – кантовите, ролетните за ормари и ѕидните заштитни лајсни како и блендите за бази се усогласени меѓусебно оптички и со избор на материјали.

Предности

Предности

  • Единственост во материјал и оптика

  • Единствена хаптика како резултат на вистинската метална површина
  • Перфектни карактеристики на ракување на ролетните
  • Благороден дизајн (комбинација стакло - метал)

Downloads

Downloads

Печати