100% Егер колекција

Егер колекција

кант траки егер

Одговара 100% на ЕГЕР КОЛЕКЦИЈАТА и може да се нанесува ласерски

Во својата програма ЕКСПРЕС КОЛЕКЦИЈАТА има кант траки во повеќе од 1200 бои и декори кои совршено одговараат на боите и декорите на водечките производители на иверка. Кокнсеквентен избор со земање во предвид на специфичните дадености во земјата како и постојана споредба на трендот на дизајни и материјали. Така програмате на ЕКСПРЕС КОЛЕКЦИЈАТА постојано се обновува и е во пулсот со времето.


Актуелен пример за тоа се кант траките кои 100% одговараат на колекцијата на Егер 2012-2016.

Егер колекција 2012-2016
Колекцијата на производителот на иверка Егер опфаќа 250 плочи. Неутрални бои и матирани површини, природни пастелни тонови како и интензивни бои во тренд, колекцијата ги содржи сите.

РЕХАУ со својата ЕКСПРЕС КОЛЕКЦИЈА ги содржи сите кант траки кои одговараат на Егер колекцијата и тоа истите може да ги испорача веднаш во потребните количини.

Дизајн и квалитет 

Благодарение на својата компетентност за дизајн, создавање на нови декори и оплеменување на површини, РЕХАУ успева да ги понуди не само соодветните бои и декори, туку и соодветно структурирани или сјајни површини кои се 100% во хармонија со површините наСо комбинација на 5 односно 6 бои, РЕХАУ успева да ги изработи и најсложените декори за работни плочи, без грешка. И не само во дизајнот, туку РЕХАУ е водечки понудувач и на извонреден квалитет на своите кант траки.

Чист полимер - ласерски кант траки во ЕКСПРЕС КОЛЕКЦИЈАТА на РЕХАУ

Сите кант траки од програмата ги има и во варијанта во која истите може да се преработат / нанесат со најновата ласерска технологија.

Дознајте повеќе!

Печати