3D - оптички кант траки

Опис

РАУКАНТЕКС меџик 3 D – Нови димензии

Во производната линија РАУКАНТЕКС меџик 3 D се случи следново: Иновации - декори во двосјајна оптика. Двата различни типа на лак(степени на сјајност) овозможуваат единствени ефекти. Со нивната оригиналност и креативност воодушевуваат новите декори титан, метал итн. Карактеристиките на обработка се исти и кај новитетите: добра проодност кај радиусите, површина која лесно се дообработува, радиуси кои се полираат и декор слика која останува иста и при пресечен радиус. , Достапни се вупно 21 декор за брилијантен настап.
Материјал: PMMA

Предности

Предности

  • Тродимензионални ефекти
  • без ефект на рамките
  • Ист декор или како контраст кант трака

Можности на примена

Можности на примена

Маси и шанкови, работни плочи,корпуси,фронтови, бази или како апликации кај ормари.

Печати