Кант траки кои потенцираат

Опис

РАУКАНТЕКС инспирација – ново дефинирање

Тргнувајќи од трендот за се појаката оптика на плочите, преградите и фиоките, кант трака значително е независна од површината. Со РАУКАНТЕКС инспирација го користиме овој потенцијал и нудиме нови креативни декори кои поставуваат акценти и отвараат нови перспективи во дизајнот за мебел и уредувањето на просториите. Притоа изобилува многубројните варијанти од цветни орнаменти преку декори фантазија па се до трендовските црно - бели комбинации.

Материјал: PP

Предности

Предности

  • Мирор-полирана површина со степен на сјајност од > 85 точки на сјајност
  • Можни се многу тенки радиуси
  • Добра отпорност на хемикалии
  • Висока УВ - постојаност(ниво 7 до 8 )

Можности на примена

Можности на примена

Маси и шанкови, работни плочи, корпуси, фиоки, прегради или фронтови.

Печати