Кант траки за работни плочи

Опис

РАУКАНТЕКС дизајно – перфектно решение за работни плочи

РАУКАНТЕКС дизајно е направен по димензии за оплеменување на кујнските работни плочи и елементите за шанкови. Во декор или мултиплекс-оптика кант траката отвара комплетно нови можности за обликување на работните плочи. Притоа ќе останете без зборови од квалитетот кој го нуди РЕХАУ.
Материјал: ABS

Предности

Предности

  • Специјален развој за работната плоча
  • Постојаност на водена пареа на декорот
  • Хомогена оптика
  • Природен декор/ оптика
  • Повеќе бои (до 6 бои)
  • Разновидна декор палета
  • Многу мали радиуси
  • Одлична отпорност на хемикалии
  • Висока UV-постојаност(класа 7 до 8 од скалата)

Можности на примена

Можности на примена

Шанкови и работни плочи

Печати