Декор кант траки

Опис

РАУКАНТЕКС декор – Разновидноста нема граници

Со РАУКАНТЕКС декор не постојат граници на вашата инвентивност. Кант траката од обоен материјал покажува многу страни: Од благородно дрво преку мултиплекс-ефекти, уметнички комбинации од дизајни па се до брилијантни декори-камен и модерни металик печатења. Сите декори се усогласени на отпечатената површина и имаат транспарентен UV-лак.

Материјал: ABS, PVC

Предности

Предности

  • Хомогена оптика
  • Широка палета на декори, во комбинација со колекција на плочи и ламинати
  • Во програма се вклучени и контраст-траки
  • Нема расцепување и кинење
  • Отпорност на удари
  • Добро покривање на иверицата
  • Без нечистотии на пресечената кант-трака
  • Без одлепување на краевите при влага

Можности на примена

Можности на примена

Маси и шанкови, работни плочи, корпуси, контејнери, столици како и апликации за ормари.

Печати