Кант траки со висок сјај

Опис

РАУКАНТЕКС super high gloss – блескав изглед

Светот на висок сјај нуди најразлични квалитети на површини. Спектарот на плочите/ламинатите со висок сјај е огромен. Во зависност од барањето на муштеријата и областа на примена може да ја изберете оптималната површина со вистинскиот степен на сјајност. РЕХАУ ги зема сите овие работи во предвид и нуди покра Mirror Gloss површината и изведба со многу висок сјај.

Материјал: ABS, PVC

Предности

Предности

  • Површина - сјајно огледало со степен на сјајност > 85 точки на сјајност и неспоредлива површина
  • Хомогена оптика
  • Палета на разновидни бои, во комбинација со плочи/ламинати

Можности на примена

Можности на примена

Маси и шанкови, работни плочи, корпуси, столици, фронтови или апликации за ормари

Печати