Универзални кант траки

Опис

РАУКАНТЕКС колор – изберете ја секогаш вистинската боја

Желбите на муштериите се специфични. Професионален менаџмент на бои е предуслов за исполнување на барањата на нашите муштерии. РАУКАНТЕКС колор овозможова секогаш да ја изберете вистинската боја.

Материјал: ABS, PVC

Предности

Предности

  • Хомогена оптика
  • Палета на разновидни бои
  • Бес расцепување и кинење
  • Отпорен на удари
  • Добро покривање на ивериците
  • без нечистотии на пресечената кант трака
  • Без одлепување при влага

Можности на примена

Можности на примена

Маси и шанкови, работни плочи, корпуси, столици, фронтови или апликации за ормари

Печати