Системи на ролетни за ормари

Flughafen Zürich

Toblerone-Verkaufsstand

Firma Stadler Schrankrollladensysteme

Open Office "Knorr Art'telier"

Peter Stadtler GmbH, Neuenstadt/Stein

Golfresort Prag

Eingangsbereich

Системи на ролетни за креативно внатрешно уредување

Со програмската линија РАУВОЛЕТ РЕХАУ нуди префектни решенија за ролетните за ормари. За уредувањето на ормарите во канцеларија, кујна, дневна или купатило како и и во стилски објекти се поаѓа од барањата и желбите на нашите муштерии.

Притоа дизајнот и функционалноста се во преден план.

Печати