Дизајн

RAUVOLET Designlinien


Опис

Безброј можности 

Пет различни дизајни во вкупно 27 бои и декори има во понудата:

ветро лајн

Стаклени ролетни кои наоѓаат примена во кујна и бања. Тиа се спој на дизајнот на стаклото со полимерни системи за ролетни.

Satinato 29141

Satinato 29141


Black 28064

Black 28064

White 74670

White 74670


акустик лајн

Акустични системи за ролетни 

Alu 7194

Alu 7194


Reinweiß RAL 9010

Reinweiß RAL 9010
металик лајн

За благороден изглед на масивен алуминиум или челик комбиниран со удобносите и функционалностите на полимерни системи за ролетни.

Alu 230L

Alu 230L


Edelstahl gebürstet 360L

Edelstahl gebürstet 360L
декор лајн

Декорирани варијанти, кои воодушевуваат 

Alu 7194

Alu 7194


Cubanit 1100E

Cubanit 1100E


Cobalt 2811W

Cobalt 2811W


Kupfer 2787W

Kupfer 2787W


Birke 5514

Birke 5514


Ahorn 7376

Ahorn 7376


Buche 5018

Buche 5018


Kirsche 5429

Kirsche 5429


Kirsche-Havanna 053W

Kirsche-Havanna 053W


Kirsche-Calvados 5797

Kirsche-Calvados 5797


Pinie grau 1243W

Pinie grau 1243W


Olive dunkel 1705W

Olive dunkel 1705W


колор лајн

Бои, кои маѓепсуваат 

Reinweiß RAL 9010

Reinweiß RAL 9010


Grau RAL 7035

Grau RAL 7035


Graubraun 77364

Graubraun 77364


Braun 140241

Braun 140241


Blau 140242

Blau 140242


Anthrazitgrau RAL 7016

Anthrazitgrau RAL 7016


Schwarz RAL 9011

Schwarz RAL 9011


Senfgelb 76882

Senfgelb 76882


Печати