Аеродром Минхен - царински терминал

Аеродром Минхен - царински терминал

Вграден РЕХАУ производ:
РАУВИЗИО минерал - декор крема

МестоМинхен, Германија
Вид на проектЈавен објект - пулт
АрхитектЈурген Ленк
Година2005
РАУВИЗИО минерал
Печати