АРАЛ - бензинска станица Бохум

АРАЛ - бензинска станица Бохум

Вграден РЕХАУ производ:
РАУВИЗИО - декор крема

МестоBochum, Германија
Вид на проектЈавен објект, продажен пулт
АрхитектЈорданс Ибарг Паленберг
Година2006
РАУВИЗИО минерал
Печати