Водоводни инсталации и канализација во објекти

Систем за водовод

ХИГИЕНСКИ СИСТЕМ

ПОВРЗУВАЊЕ НА ГРЕЈНИ ТЕЛА

КОМПЛЕТНО РЕШЕНИЕ ЗА РАЗЛИЧНИ ИЗВЕДБИ 

СИСТЕМИ НА ИНДУСТРИСКИ ЦЕВКИ

ЕФИКАСНИ СИСТЕМИ НА ЦЕВКИ ЗА ИНДУСТРИСКА ПРИМЕНА 

АЛАТИ ЗА МОНТАЖА

ПРОФЕСИОНАЛЕН КОНЦЕПТ НА АЛАТИ 

КУЌЕН ОДВОД

УНИВЕРЗАЛЕН СИСТЕМ ЗА КУЌЕН ОДВОД

ЦЕНТРАЛНА ПРАВОСМУКАЛКА

УДОБНОСТ И ХИГИЕНА 

Доверба за секој проток

Главната карактеристика на куќите пред се треба да е: долготрајно сигурна. Системот на инсталации РАУТИТАН и единствената техника на поврзување со подвижна навлака веќе со години се докажуваат на различни места на примена. Со текот на времето системот постојано се усовршува за нови решенија и со нови материјали - така на пример обезбедува особени својства за хигиена и сигурност за иднина, кај водоводните инсталации, а наменет е и за поврзување на грејни тела. За одводнување на објектите РЕХАУ го нуди системот РАУПИАНО ПЛУС, економичен куќен канализациски систем, кој се оодликува со особено мал шум при работа. Во програмата припаѓаат професионален алат и софтвер за проектирање, кои секојдневно ја олеснуваат работата на инсталатерите и планерите.

Топ производи

Чиста вода за пиење - Со РАУТИТАН цел живот

Кога се работи за хигиена, се повеќе се зголемуваат барањата - пред се кај водата за пиење. И Вие бидете за РАУТИТАН...
Печати