Канализациски цевки

Нашето решение за канализациски системи со голем волумен

Канализациските цевки на РЕХАУ во композитната изведба наоѓаат примена сегде каде што се бара голема флексибилност и сигурност на системот цевки. Со широката палета различни материјали, пресеци и класи на крутост на прстен, во нашата програма ќе најдете соодветно решение за скоро секоја примена. РАУВИА композитните цевки не се користат само за изведба на канализација или одвод, туку и за сливен проток, складиштен збирен канал, специјална намена и е производ за многу повеќе. Со примена на современи, полиолефински материјали, изведбените делови се значително полесни од "традиционалните" цевки од бетон или камен. Со тоа е овозможен едноставен транспорт и складиштење и монтирање без проблеми.

Печати