Греење и ладење

Ефикасна клима за благосостојба

Правилната климатизација и ефикасната распределба на греењето и ладењето е еден од најголемите фактори за висина на потрошувачката. РЕХАУ има повеќедецениско искуство во ефикасно проектирање на системи за греење и ладење. Површинските системи за таванско, ѕидно и подно греење и ладење во станбени и деловни објекти и контролираниот систем за вентилација со помош на воздушен геотермален разменувач на топлина се добар пример за тоа како може хармонично да се комбинираат  пријатната внатрешна клима со ниска потрошувачка на енергија.  . Така се исполнуваат барањата од Одредбите за заштеда на енергија (EnEV). За оние кои сaкаат поголеми димензии, РЕХАУ има системи за подно грење на тревници за фудбалски стадиони.

Топ производи

РАУТЕРМ СПИД со самолеплив систем

Високоефикасен за куќи, дуплекси и згради

РАУТЕРМ СПИД подлога Варионова

Брзо и сигурно за високовалитетни станбени и деловни простории

РАУТЕРМ СПИД со Такер-плоча

Докажан систем за големи работи со оптимален трошок

Регулатор за собна температура НЕА и НЕА смарт

Регулатор за секоја просторија за оптимална контрола на температурата

Индустриски разделник

Компактен дизајн и мала тежина

Поврзување на радијатори

РАУТИТАН  секогаш го нуди вистинското решение
Печати