Брилант-дизајн подигачко лизгачки врати

Опис

Докажан систем со длабочина на вградување 70 мм

Системот Брилант дизајн како докажан систем за прозорци и врати со топлинска изолација и голем избор на профили, веќе го има на располагање и како систем за подигачко лизгачки врати.

Независно дали се работи за стара или новоградба , системот воодушевува со флексибилните можности на примена.

Карактеристики:

 • Длабочина на вградување: 70 mm
 • Број на комори: 4 комори
 • Топлинска изоалација: Uf= 1,9 W/m²K
 • Термички поделен рам и алуминиумски праг
 • Звучна изолација до дебелина на стакла 44 mm
 • Заштита од кражба до класа на отпор (ENV 1627)
 • Заштита од провев/поројни дождови: до класа 4 (EN 12207/9A (EN 12208)

Предности

Предности

 • Компатибилен со РЕХАУ прозорските профили
 • Елементи со широчини до 10 m
 • High Definition Finishing-површина (HDF): висококвалитетна, мазна и лесна за одржување.
 • Еколошки производ, а со тоа и можност за рециклирање

Можности на примена

Можности на примена

 • Стара и новоградба
 • Лесен пристап до балконот, терасата и градината
 • Може да се примени и за зимска градина

Дизајн

Дизајн

 • Разновидни можности на дизајн со различни бои и декор фолии и лакирања
 • Светлосивите дихтунзи ги нагласуваат белите профили
 • Елегантна оптика преку закосени делови од 20°

ПРИЈАВА ВО ПОРТАЛ

Печати