СИНЕГО (SYNEGO) Прозорци

Предности

Убавото чувство започнува со топлина .

Со СИНЕГО (SYNEGO) Вашиот дом ќе биде топол, удобен и сигурен: Во споредба со актуелните стандардни прозорци, СИНЕГО (SYNEGO) убедува со 50% поголема топлинска изолација*. Со тоа значително се зголемуваат трошоците за греење и се постигнува пријатно чувство, кое секогаш ќе сакате да го имате:

 • Заштеда на енергија благодарение на високата топлинска изолација 
 • Уживање во тишината со најдобра заштита од бучава 
 • Чувствувајте се сигурно со индидвидуалната заштита од провала во Вашиот дом
 • Слобода на дизјан со повеќе од 220 бои и најразлични форми
 • Сјајно чисти прозорци благодарение на мазните површини поради тн. High-Definition-Finishing-формула
 • Одговорност кон околината благодарение на производството со заштеда на ресурсите 

*Стандардни прозорци со Uw = 1,36W/m²K; СИНЕГО (SYNEGO) со Uw = 0,66W/m²K

Конструкција

Со СИНЕГО (SYNEGO) остварете ги своите соништа за добро дизајниран и конструиран прозорец: сјајно бело, топли дрвени декори со структурирани површини или модерните бои. 

Побарајте помеѓу повеќе од 220 варијанти, декорот што го посакувате.  За внатрешнанта и за надворешната страна можете да одберете различна оптика. На пример: надвор антрацит, внатре класична бела. 

Избор на бои:

Designfreiheit mit mehr als 220 Farben und verschiedensten Formen

Технички информации

Во внатрешноста на прозорецот има паметна архитектура.

 • Длабочина на вградување 80 mm за елегантен дизајн
 • Мала видливост на профилот со 117 mm за поголемо внесување на светлина
 • Јачина на стакло 51 mm за примена на термоизолационо стакло
 • Рам со 7 комори, крило со 6 комори за одлична изолација
 • Дихтување од сите страни за сигурна заштита од провев и влага
 • Трет слој на заптивање ( средишен дихтунг) за добивање на дополнителна топлинска изолација 

ПРИЈАВА ВО ПОРТАЛ

Печати