Исполни за врати & прибор

Опис

Висококвалитетна програма на влезни врати за индивидуални побарувања

Влезната врата се состои од рам и исполна. Покрај различните профилни системи, на располагање е и богата програма на исполни. Независно дали сакате модерен или класичен систем, со исполните влезната врата добива своја слика

На располагање се следниве програми:

КЛИМА-КЛАС:

 • Исполни за пасивни куќи за системот на профили Брилант дизајн сертифициран за пасивни куќи
 • Крила од двете страни, затворени или со стакло до 130 cm обем на застаклување

БИЗНИС-КЛАС:

 • Премиум исполни за повисоки барања
 • Индивидуално обликување по желба на муштеријата, некои модели може да бидат и како мултифункционални врати со претходно вградени завршни компоненти како ѕвонче, светло и домофон.

ЕКОНОМИ-КЛАС

 • Исполни по поволна цена за објекти во бела боја

Предности

Предности

 • Повеќе од 100 актуелни модели и над 350 варијанти
 • Голем избор на стакло, рачки за врати, ѕвончиња за врати, украсни венци и сандачиња за писма
 • Долг век и лесно одржување
 • Не е осетлив на нечистотии и лесно се чисти
 • Сендвич плочи со добра топлинска и звучна изолација
 • Еколошки производ, а со тоа и можност за рециклирање
 • Деоративни рамови
 • Исполна за подобар изглед и подобра заштита од кражба

Можности на примена

Можности на примена

КЛИМА - КЛАС:

 • За стара градба, нискоенергетски куќи и пасивни куќи со и без фиксен страничен дел
 • За влезни врати за пасивни куќи сертифицирани од иститутот во Дармштад при примена на РЕХАУ Брилант Дизајн сертифициран систем за пасивни куќи.

БИЗНИС - КЛАС:

 • Погоден за стара- и новоградба
 • Еднокрилни и двокрилни влезни врати и со фиксен страничен дел

ЕКОНОМИ - КЛАС:

 • Погоден за објекти

Дизајн

Дизајн

КЛИМА - КЛАС

 • Различни мотиви, контури и апликации од оплеменет челик
 • Најразлични варијанти со голем избор на РАЛ бои и други специјални бои

БИЗНИС - КЛАС

Најразновидни форми на обликување со:

 • Многубројните декор фолии
 • Над 170 РАЛ лакирања
 • Стакла со накит и орнамент
 • Апликации од оплемент челик и дополнителни делови

ЕКОНОМИ КЛАС

Елеганција во бело со орнамент стакло Chinchilla

ПРИЈАВА ВО ПОРТАЛ

Печати