Фасадни системи

Фасади

Фасадните системи се идеално решение за застаклување на големи површини.Со нашите системи можете да направите фини еднокатни застаклувања, повеќекатни стаклени фасади, полигонални фасади, застаклување на скаличен простор или фасади со наклон, а истовремено да добиете добри вредности на топлинска изолација. Особено кај пасивните куќи нудиме високо софистицирано решение со помош на системот на фасади РЕХАУ Политек 50 ПХЦ сертифициран за пасивни куќи.

Печати