Алуминиумски обвивки

Опис

Алуминиумски обвивки
Алуминиумски обвивки

Истакнување на дизајнот и бојата со примена на алуминимуските обвивки

Алуминимуските обвивки овозможуваат да се комбинира изгледот со техничките предности на ПВЦ профилите. Што се однесува до боите може да се примени целокупната палета на РАЛ – бои. Со тоа може да се реализира желбата на секој муштерија тргнувајќи од класичниот дискретен прозорец во сива боја до современиот пластичен прозорец во различни бои. Како посебни Design-Highlight – пред се за ГЕНЕО програмата – има на располагање претходно припремени алуминиумски обвивки. При нарачката се доставува големината на прозорецот и бојата. Се испорачува обвивка која се става прецизно на прозорецот и дава мазна површина ( најсовремена техника на производство без заварени спојки и шлицови). Тоа е перфектно решение за муштеријата и фирмата

Можности на примена

Алуминиумски обвивки
Алуминиумски обвивки

Можности на примена

На располагање се алуминиумски обвивки за следниве системи:

  • ГЕНЕО - прозорци ( Дизајнирана обвивка од Август 2011)
  • ГЕНЕО – влезни врати (Дизајнирана обвивка од Септември 2011)
  • ГЕНЕО – подигачко лизгачки врати (Дизајнирана обвивка од Септември 2011)
  • Еуро Дизајн 86 плус
  • Брилант Дизајн
  • Брилант Дизајн МД
  • Еуро Дизајн 70

Дизајн

Алуминиумски обвивки
Алуминиумски обвивки

Дизајн

  • Различни контури и големини
  • Алуминиумските обвивки можат да се елоксираат и да се лакираат со сите RAL бои

ПРИЈАВА ВО ПОРТАЛ

Печати