Декори

Опис

Поголема индивидуалност за прозорците, вратите, ролетните и капаците

Декорите овозмужуваат да се истакне бојата на прозорците и вратите – како во внатрешниот така и на надворешниот дел. За таа цел достапни се околу 40 декори со боја на дрво и уникатни декори. Декорите можат да се направат од едната или од двете страни во зависност од индивидуалните барања.

Нашите декор фолии нудат највисок квалитет:

 • Постојаност на временски услови
 • Отпорни на влијанијата на животната средина
 • Едноставна нега и одржување
 • Висока постојаност на бојата

 • Прозорци, врати, ролетни и капаци во боја
 • Проверен квалитет според РАЛ
 • Флексибилност во дизајн
 • Високовалитетни површини лесни за одржување

Можности на примена

Можности на примена

 • Кај прозорци, влезни врати и балконски врати, ролетни и капаци од РЕХАУ профилните системи
 • Внатрешно и надворешно каширање (можни се и различни декори)
 • Само внатрешно каширање
 • Само надворешно каширање

Дизајн

Дизајн

 • 8 стандардни декори
 • 31 нестандардни декори
 • Рапави и мазни површини

ПРИЈАВА ВО ПОРТАЛ

Печати