Поттик на продажба и подршка на муштерии во објектна техника

РЕХАУ Ве подржува со ефективен спекар на маркетинг:


Вашите предности:

  • Професионална појава
  • Висок степен на познатост, повеќе промет
  • Индивидуални концепти, направени според Вашите потреби
  • РЕХАУ, како искусен партнер во објектната техника
  • Се од една рака (се заштедуваат пари)
  • Поволни цени при голем волумен ( поголеми количини)
  • Стандардни програми, соодветни на праксата

ПРИЈАВА ВО ПОРТАЛ

Печати