Индустрија

Градинарска и аграрна техника

Од љубов кон градината и животната средина

Спорт и рекреација

Техниката за профили и црeва оди понатаму

Техниката за профили и црeва оди понатаму

Стандардни програми со моќ за иновации

Постројки, машини и опрема

Функција и квалитет, цврсто поврзани

Санитарна техника

Незаменлив дизајн и функција

Прехранбена индустрија и индустрија за пијалоци

Црева за пијалоци наменети за сечиј вкус

Индустрија за апарати за домаќинство и индустриско ладење

Ефикасни решенија за дома и во супермаркет

Управување со енергија

Сигурни решенија со струја

Топ производи

РАУАКВА Црева за вода за пиење

За вкусот може многу да се дискуктира, но сигурно не кога се работи за чистота на една од најважните материи: ВОДАТА

Хардтоп за базени

Иновативен производ од РЕХАУ. Со извонреден дизајн и својства на материјалот.

Наводнување на градина

наводнување на градини со едноставната програма на арматури и пробор КОМФОРТ.
Печати