РАУСПИРАФЛЕКС ГАРДЕН

Опис

ВАШАТА ГРАДИНА ЌЕ БИДЕ ИЗНЕНАДЕНА!

Кај РАУСПИРАФЛЕКС ГАРДЕН се работи за PVC-црево со тврда спирала од поливинилхлорид и со зелена проѕирна боја.

КАЈ РАУСПИРАФКЛЕКС ГАРДЕН СЕТСможе да изберете: Тука РЕХАУ испорачува како готово монтирани сетови со пластика, така и арматури од месинг за професионална употреба.

Можности на примена

Можности на примена

Цревото РАУСПИРАФЛЕКС ГАРДЕН е погодно за домашна употреба.

На пример:

  • вшмукување и одвод на вода од пумпите за градини и рибници, цистерни или бунари
  • за наводнување од потоци
  • за користење на домашни водоводи

Предности

Предности

  • лесно и флексибилно
  • одвнатре мазно, однадвор малку брановидно
  • може да се користи во температурен опсег од -5°C до +60°C
  • лесно и флексибилно

Downloads

Downloads

Овде ќе го најдете актуелниот проспект за "РАУСПИРАЛФЛЕКС ГАРДЕН"

Печати