РАУСПИРАФЛЕКС ДРАГТЕК

Опис

РАУСПИРАЛФЛЕКС ДРАГТЕК

Опис

Кај РАУСПИРАФЛЕКС ДРАГТЕК се работи за PVC-црева со тврда PVC-спирала со прожирна темнозелена боја.

Можности на примена

РАУСПИРАЛФЛЕКС ДРАГТЕК

Можности на примена

Цревото РАУСПИРАФЛЕКС ДРАГТЕК се користи во аграрната техника како црево за влечење, со цел да се распредели течното ѓубриво.

Предности

РАУСПИРАЛФЛЕКС ДРАГТЕК

Предности

  • многу флексибилно, дури и при ниски температури
  • отпорност на UV- зраци и атмосферски влијанија
  • одвнатре мазно, однадвор малку брановидно
Печати