РАУСПИРАФЛЕКС СИДТЕК

Опис

РАУСПИРАФЛЕКС СИДТЕК

Опис

РАУСПИРАФЛЕКС СИДТЕК се црева на РЕХАУ со спирала од тврд поливинилхлорид, кои се безбојни и со бела спирала.

Можности на примена

РАУСПИРАФЛЕКС СИДТЕК

Можности на примена

Цревата РАУСПИРАФЛЕКС СИДТЕК се монтираат на сеалки.

Тие се користат во аграрната техника при сеидба.

Предности

РАУСПИРАФЛЕКС СИДТЕК

Предности

  • отпорност на UV- зраци и атмосферски влијанија
  • одвнатре мазни, однадвор малку брановидни
Печати