Градинарски црева, арматури и прибор

За уживање во градината

Програмата за техника за градини на РЕХАУ нуди голем број на производи како за градинари на кои тоа им е хоби така и за професионалци и градинарски центри.

Цревата за градини, арматурите и приборот се одликуваат со квалитет, разновидност и индивидуален дизајн.

Освен тоа, цревата за градини на РЕХАУ ја носат ознаката "Made in Germany".

Печати