Градинарски црева

Испорака

НЕКА ПОТЕЧЕ ВОДА!

Почнувајќи со ПРЕМИУМ-цревото за градини наменето за силно оптоварување преку цревото за градини КОМФОРТ наменето за интензивно користење па сè до цревото за градини ОЛРАУНД наменето за едноставни градини:

РЕХАУ за секој вид на примена го нуди соодветното црево.

  • димензии на црево: 1/2" (13 mm) до 2" (51 mm)
  • надворешност на ролните - стандард: 20 m, 25 m, 30 m и 50 m
  • надворешност на ролните - вон стандард: ролна до 1.000 m

Особености

Особености

Широка палета на црева за градини армирани со ткаенина и со висок квалитет: Тоа е портфолиото на РЕХАУ.

Покрај предностите што ги дава дијагоналното армирање (висока стабилност на формата, без промена на пречникот и должината, речиси без замор на материјалот, долготрајност на цревата) нашите црева за градини се одликуваат пред сè со следниве атрибути:

  • отпорни на триење, дури и при големо оптоварување
  • трајно флексибилни и на студ
  • со полни ѕидови
  • екстремно отпорни на притисок
  • посебно цврсти и издржливи
  • без кадмиум, бариум и олово
  • без создавање на алги

Предности

Предности

Тростепениот систем за категоризација, според кој се подредени сите црева за градини на РЕХАУ, обезбедува подобра прегледност и создава јасни структури.

Трите производни групи ПРЕМИУМ, КОМФОРТ и ОЛРАУНД даваат опис на својствата во однос на употребата и можностите за примена, а помагаат и при изборот на производите.

Покрај трите групи на производи, ѕвездичките за квалитет на РЕХАУпомагаат при ориентација и го дополнуваат системот за категоризација.

Дизајн

Дизајн

Бои во тренд и извонреден изглед:
Цревата за градини, арматурите и приборот на РЕХАУ совршено одговараат едни на други.


Високото ниво на дизајн продолжува и кај пакувањето на производите:

Ролните со црева на РЕХАУ се опремени со информативен рекламен натпис. Прегледно наведените најважни својства на производите, како и плакатот на рекламниот натпис ви го олеснуваат Вам и на Вашите клиенти ориентрирањето при изборот на вистинскиот производ.

Downloads

Downloads

Овде ќе го најдете актуелниот каталог за РЕХАУ градинарската техника за сезоната 2011, како и програмата за арматури и прибор во категоријата КОМФОРТ.

Печати