Индустрија за апарати за домаќинство и индустриско ладење

Ефикасни решенија за куќи и супермаркети

РЕХАУ е признат и доверлив партнер во областа на индустријата за апарати за домаќинство и браншата на индустриските уреди за ладење.

Производителите ги ценат производствените и системските решенија во примените за

  • ладење
  • перење и сушење
  • готвење.

На нашите корисници им нудиме флексибилни логистички концепти за поддршка и оптимизирање на ланецот на снабдување и сме глобален снабдувач за големи клиенти на меѓународно ниво во областа на индустријата за апарати за домаќинство.

Печати