Апарати за домаќинство

Техниката е во детаљот – ден за ден

Без разлика дали се работи за ладење, перење, готвење или сушење:
Компонентите и системските решенија на РЕХАУ речиси секогаш обезбедуваат беспрекорна функционалност.
И тоа сосема незабележливо.

РЕХАУ одамна е етаблиран како партнер и стратешки снабдувач на ОЕМ во индустријата за апарати за домаќинство и индустријата за апарати за ладење во домаќинството.

Покрај иновативните производи лидерите на пазарот, пред сè се убедени во логистичките концепти и меѓународната ориентација како и од специјализирањето на индустријата.

Печати