Профили за машини за перење и сушење

Опис

Профили за влажни апарати

Опис

За сите компоненти во уредите што работат со вода важат посебни барања во однос на постојаноста на температурата и детергентите.

Тоа не претставува проблем за специјалните комбинации на материјали на РЕХАУ!

Спектар на услуги

Профили за влажни апарати

Спектар на услуги

  • профили за звучна изолација за осетно намалување на бучавата кај машините за перење садови
  • специјални профили од PP материјал (на пр. кабелски водови)
  • коекструдирани профили за дихтунзи од PP/TPEV со значителни предности за монтажа

Предности

Профили за влажни апарати

Предности

  • конфекционирани и подготвени за монтажа
  • висока компетентност на материјалот
  • решенија во согласност и по мерка на барањата на купувачите
Печати