Индивидуални решенија за профили

Опис

Опис

Со цел комплетирање на нашата програма за индустриски уреди за ладење РЕХАУ нуди широка палета на профили наменети за различни функции.

Спектар на услуги

Спектар на услуги

 • профили за поврзување
 • подни завршни профили
 • профили за вметнување на дихтунзи
 • профили со екструдирана челична лента
 • капаци за уреди за осветлување со соодветен носечки профил
 • лајсни за етикети за цени
 • профили за опшивање
 • профили за врати
 • најразлични конструкции на профили во согласност со барањата на купувачите

Варијанти

Варијанти

 • најразлични форми на профили
 • изведби во согласност со барањата на купувачите
 • од сите вообичаени материјали
 • еднобојни, повеќебојни или проѕирни
 • со висок сјај, структурирани или мат
 • конфекционирани и спремни за вградување или со фабрички должини
Печати