Системи за стаклени врати

Опис

Опис

РЕХАУ е признаен снабдувач на системите за стаклени врати.

Нашите комплетни системски решенија по мерка се докажани во областа на енергетската ефикасност и функционалност.

Мопжности на примена

Мопжности на примена

 • систем за подвижни врати
 • дебелина на стаклото за изолација 20 mm
 • димензии до 600 mm x 1500 mm
 • двојно стакло за изолација

Спектар на услуги

Спектар на услуги

 • површини: структурирани, со машинска изведба, каширани со фолија
 • бои: сите вообичаени бои по желба
 • можност за металик-ефекти со помош на обојување на материјалот или со каширање
 • стакло: сите вообичаени комбинации на стакло
 • комбинација на прибор по желба

Предности

Предности

 • поволни во разни бои
 • материјал обоен по целата структура
 • може да се кашира и лакира
 • различни структури на површините
 • не се потребни дополнителни профили
 • ниска спроводливост на топлина
 • без корозија
 • едноставна монтажа

Прибор

Прибор

 • рамки за дихтување наменети за магнетни врати
 • спојка за внатрешни агли (десно и лево)
 • систем за самозаклучување (десно и лево)
 • брава
 • шарнири со различен внатрешен пречник
 • вградлива рачка
 • метална рачка
 • стакло за изолација по желба
Печати