Магнетни ленти, профили и соединенија

Опис

Опис

Постојаните магнетни ленти или профили за рамки за дихтунзи наменети за магнетни врати исто така се дел од програмското портфолио на РЕХАУ.

На пример, тие може да се користат како магнет со спротивен пол.

Магнетните соединенија како предпроизвод за екструзија на магнетни ленти, профили и полимерски соединенија го заокружуваат целиот пакет.

Можности на примена

Можности на примена

  • уреди за ладење за домаќинствата
  • индустриски уреди за ладење
  • специјални уреди

Варијанти

Варијанти

  • различни пречници
  • различни димензии
  • различни вредности на адхезија
  • различни начини на испорака
Печати