Профили за дихтување

Опис

Опис

Производната палета опфаќа рамки за дихтунзи со магнетни додатоци за фрижидери, замрзнувачи и комбинирани уреди за ладење и замрзнување.

РЕХАУ дополнително кон рамките за дихтунзи нуди цела палета на екструдирани профили за дихтунзи (профили за магнетни дихтунзи како и профили за компресија) како предпроизвод за натамошна обработка, како и различни специјални профили.

На пример, тие се користат во сандаци за замрзнување и прегради за замрзнување.

Можности на примена

Можности на примена

 • фрижидери за домаќинствата / рерни за домаќинствата
 • индустриски уреди за ладење / индустриски рерни
 • специјални уреди
 • лајсни за држење на шишиња
 • стакло лајсни
 • лајсни за извлекување
 • профили за опшивање на работни плочи
 • профили за покривање на отвори

Спектар на услуги

Спектар на услуги

 • мек PVC материјал и материјал кој не е PVC (TPE)
 • композитен материјал тврдо-меко
 • различни тврдини по Шор
 • со и без магнет
 • мат бои
 • сет или должини
 • фунгицидно регулирање
 • претходно конфекционирана метражна стока
Печати