Црева/ водови за чистење под висок притисок

Опис

СО ПРИТИСОК ОТСТРАНЕТЕ ЈА НЕЧИСТОТИЈАТА

За сите нивоа на притисок и сите незагреани апарати за чистење, широкиот спектар на производи во областа на чистењето под висок притисок на РЕХАУ го има на располагање вистинското црево.

...вклучително и црева како прибор

Можности на примена

Можности на примена

Секое црево за чистење под висок притисок може да се стави под притисок со помош на вода или на додатоци за чистење што ги наоѓаме во трговијата – согласно соодветната препорака на производителот.

Само водови за чистење под висок притисок?

Портфолиото за висок притисок на РЕХАУ има уште да понуди: Своја примена наоѓаат цревата за чистење под видок притисок како при чистење на цевки така и како вод за продолжување на апаратот за чистење под висок притисок.

Предности

Предности

 • висока флексибилност
 • висока отпорност на триење
 • мал радиус на виткање
 • концепција на црева прилагодена кон барањата на клиентите
 • отпорност на температура од -20 °C до +60 °C

Материјали

Материјали

 • RAU-PE (полиетилен)
 • RAU-TEL (полиетер-естер-еластомер)
 • RAU-NBRT (нитрил-бутадин-каучук термопластичен)
 • RAU-PUR (полиуретан, исто така стабилизиран на микроорганизми)
 • RAU-PVC (поливинихлорид)
 • Полиестер филамент или арамиден конец
Печати