РАУСПИРАФЛЕКС ЛИКВИТЕК

Опис

Опис

Под иметео на брендот РАУСПИРАФЛЕКС ЛИКВИТЕК добивате PVC-црева со бела или црвена тврда PVC-спирала за температурен опсег од -5 °C до +60 °C.

Специјална висококвалитетна, отпорна варијанта изработена по рецепт без присуство на фталати го комплетира семејството ЛИКВИТЕК.

  • РАУСПИРАФЛЕКС ЛИКВИТЕК БЕЛО
  • РАУСПИРАФЛЕКС ЛИКВИТЕК ЦРВЕНО
  • РАУСПИРАФЛЕКС ЛИКВИТЕК БЕЗ ПРИСУСТВО НА ФТАЛАТИ

Предности

Предности

  • проѕирни, со што е можно добро следење на течноста за проток
  • физиолошки безопасни во согласност со стандардот за прехранбени производи 2002/72/EG
  • флексибилни
  • висококвалитетни, отпорни
  • одвнатре мазни, однадвор брановидни
  • на барање достапна е и изведба на материјалот без присуство на фталати

Можности на примена

Можности на примена

РАУСПИРАФЛЕКС ЛИКВИТЕК идеално одговара за вшмукување и транспорт на пијалоци и течна обезмастена храна до 28 % alc. како на пример вино, комиње, пиво или ликери.

Печати