Санитарна техника

Sanitärtechnik Schlauch- und Profilausführungen

Неодолив дизајн и функција

Во областа на санитарната техника се наоѓаат најразлични изведби на црева и профили направени од различни материјали:

Без разлика дали се работи за црева за туш-батерија на вовлекување или црева за туш-батерија со декоративна фолија, за профили за преградни ѕидови за тушеви, силиконски профили за достапни кади за бањање или за комплексни решенија за профили наменети за џакузи или туш панели – РЕХАУ нуди системи за просторот бања.

Кај сите системи на РЕХАУ функцијата и дизајнот, како и индивидуалноста одат заедно.

Печати