Црева за вшмукување и транспортирање

Примена

РАУСПИРАЛФЛЕКС САНИТАРИ

Примена

РАУСПИРАФЛЕКС САНИТАРИ во бела мат боја и со тврд поливинилхлорид е развиен особено за санитарната бранша и за вшмукување на авионските тоалети.

Се покрива температурен опсег од
-10 °C до +50 °C.

Предности

РАУСПИРАЛФЛЕКС САНИТАРИ

Предности

Најдобри својства на РАУСПИРАФЛЕКС САНИТАРИ се:

  • високофлексибилно црево
  • формула што спречува миризба
  • одвнатре и однадвор мазно
Печати