РАУСПИРАФЛЕКС ПУЛТЕК

Опис

РАУСПИРАЛФЛЕКС ПУЛТЕК

ТЕХНИКАТА ГО ГАРАНТИРА ВЕЛНЕС ФАКТОРОТ

Под името на брендот РАУСПИРАФЛЕКС ПУЛТЕК се кријат црева за вшмукување и транспортирање, кои се користат при градба на базени и џакузи и се изработени од комбинација на материјалите RAU-PVC 6711 со спирала од тврд PVC.

Можности на примена

РАУСПИРАЛФЛЕКС ПУЛТЕК

Можности на примена

Цревата РАУСПИРАФЛЕКС за вшмукување и транспортирање може да се користат во температурен опсег од -10°C до +60°C.

На барање се достапни различни димензии и варијанти на бои.

Vorteile

РАУСПИРАЛФЛЕКС ПУЛТЕК

Vorteile

  • високофлексибилни
  • без турбуленции или загуби во притисок како резултат на апсолутно мазниот внатрешен ѕид
  • мазни одвнатре и однадвор
  • бела боја - мат

Downloads

Downloads

Hier finden Sie unsere aktuellen Prospektunterlagen zu RAUSPIRAFLEX POOLTEC.

Печати