Спорт и рекреација

Техника на профили и црева

РЕХАУ во секторот рекреација го покажува своето чувство за техника, иновација и дизајн. Без разлика дали се работи за покриви за базени, безбедни црева за висок притисок наменети за нуркачкиот спорт, иновативни системи за ски – скокалници или мали хидраулични црева на велосипедски диск-сопирачки:
Искуството на РЕХАУ е насекаде застапено.

Високиот квалитет и издржливоста на материјалите на РЕХАУ се многу ценети во браншата. Нашите решенија за примена во областа на спортот и рекреацијата секогаш се создаваат во тесна соработка со нашите клиенти низ целиот свет.

Топ производи

Хидраулични црева за велосипеди

Првокласни системи на запирачки со првокласни компоненти! За хидрауличните запирачки за велосипеди, каде со мала ...
Печати