СКИ-ЛАЈН

Опис

СКИ-ЛАЈН ИМ ДАВА КРИЛЈА НА СКИ-СКОКАЧИТЕ

Системот за ски-скокалници СКИ-ЛАЈН ДАБЛ ТРЕКе нова, иновативна комбинација на зимска и летна патека во еден модул.

Патентираниот систем е развиен од страна на Петер Ридел.
Во соработка со РЕХАУ е создаден производот СКИ-ЛАЈН.

Модулите САМЕР ТРЕКи ЈУНИОР ТРЕК прават совршено портфолио и ги поврзуваат економичноста со енергетската ефикасност.

Можности на примена

Можности на примена

 • патеки за тренинг и подмладок
 • (нормални)-патеки за ски-скокови
 • олимписки патеки, патеки за светски куп

Спектар на услуги

Спектар на услуги

Структурата на системот на СКИ-ЛАЈН ДАБЛ ТРЕК е поделена на следниве компоненти:

 • основна конструкција
 • модуларна структура на патеки (модул за патека, држачи за снег, цевка за ладење, шини на лизгање, носечка плоча за летна патека, лизгачки елементи)
 • систем за кружно ладење
 • наводнување
 • фреза за патеки од мраз со систем за шини за возење вкл. витло
 • покривка за патеки
 • цераден систем за покривање
 • систем за мерење скокови вкл. софтвер за проценка

Предности

Предности

 • заштита на ресурси и енергетска ефикасност
 • ја гарантира безбедноста на спортистите и организаторите за време на натпревари
 • лизгачките лајсни им овозможуваат на спортистите сигурност на патеката
 • целогодишно користење без преуредување
 • гарантира подеднкави услови за натпреварување
 • подобрување на можностите за тренинг и кај подмладокот
 • лесно за сервисирање со оглед на модуларниот начин на градба
 • минимизирање на трошоци со штедлив начин на енерегтско работење
 • помала потреба од снег при полнење на зимската патека
 • помал број на работна сила за тренинг и натпревар

Downloads

Downloads

Овде ќе го најдете актуелниот проспект за РЕХАУ СКИ ЛАЈН.

Печати