РАУСПИРАФЛЕКС ПЕЛЕТ ТЕРМ

Примена

РАУСПИРАЛФЛЕКС ПЕЛЕТ ТЕРМ

Цврсто PVC-црево со интегрирана тврда PVC-спирала

Проѕирното црево РАУСПИРАФЛЕКС ПЕЛЕТ ТЕРМ со сива спирала внимателно ги транспортира дрвените палети од магацинот до котелот.

Освен тоа, погодно е за транспортирање на гранулати во индустријата за пластика.

Опфаќа температурен опсег од -15 °C до +60 °C.

Предности

РАУСПИРАЛФЛЕКС ПЕЛЕТ ТЕРМ

Предности

Истакнати својства на цревото РАУСПИРАФЛЕКС ПЕЛЕТ ТЕРМ се:

  • можно е многу добро следење на течноста што се транспортира
  • добра отпорност на прекршување и еластичност
  • погодно за ротирачки сонди
  • геометријата на цревото е прилагодена на системот за приклучување
  • одвнатре мазно, однадвор малку брановидно
  • секоја ролна е спакувана во термособирачка фолија
  • бакарните лицни, кои паралелно ја пратат спиралата, спречуваат електрично полнење

Downloads

Downloads

Овде ќе го најдете актуелниот проспект за црева за вшмукување и транспортирање РАУСПИРАФЛЕКС како и проспектот за РАУСПИРАЛФЛЕКС ПЕЛЕТ ТЕРМ

Печати