РАУФИЛАМ-СОФТ

Опис

Опис

PVC-цревото РАУФИЛАМ-СОФТ ги обедуинува извонредните својства на популарното црево РАУФИЛАМ-Е со предност на подобра флексибилност и на пониски температури.

Предности

Предности

 • повисока флексибилност и на пониски надворешни температури
 • добра стабилност на формата и способноста за виткање без прекршување
 • подобрена постапка
 • извонредна отпорност на триење
 • еколошки материјал без кадмиум

Можности на примена

Можности на примена

 • доток на компримиран воздух кај пневматски алати
 • погони за монтажа
 • работилници
 • хоби

Детали

Детали

 • материјал: RAU-PVC 7008/6558
 • боја: црна/светло сина
 • димензии: DN 6; DN 8; DN 9; DN 10; DN 13

Downloads

Овде ќе го најдете актуелниот проспект за РАУФИЛАМ СОФТ

Печати