РАУКРОС ДОУ

Опис

РАУКРОС термособирачки црева DOU

Опис

Термособирачките црева РАУКРОС ДОУ се нашите специјалисти за флуоресцентни лампи.

Силиконските дихтунзи за лампите за надворешна употреба го комплетираат нашето производно портфолио.

Можности на примена

РАУКРОС термособирачки црева DOU

Можности на примена

 • музеи
 • месарници
 • лаборатории

Спектар на услуги

РАУКРОС термособирачки црева DOU

Спектар на услуги

Цревата РАУКРОС ДУО може да ги добиете во следните бои:

 • проѕирна црвена
 • проѕирна жолта
 • проѕирна зелена
 • проѕирна сина
 • проѕирна безбојна

Предности

РАУКРОС термособирачки црева DOU

Предности

 • со тенки ѕидови
 • УВ-стабилизирани
 • декоративни светлечки ефекти
 • заштита од расцепување
 • апсорпција на избраниот опсег на бранови должини

Downloads

Downloads

Hier finden Sie den aktuellen Katalog zur REHAU Schrumpftechnik.

Печати