АВАДУКТ Термо (AWADUKT Thermo) топлински изменувач воздух-земја

АВАДУКТ Термо (AWADUKT Thermo) топлински изменувач воздух-земја

Подобар квалитет на живеење со природна клима во просторот!

Ви нудиме оптимално решение за регулирана вентилација во сопствените четири ѕида. Ова не само што прави да се чувствувате пријатно туку ги штеди и вашите пари. Со системот за вентилација се создава природна размена на воздухот во просториите. Едноставно свеж воздух, без кипање на прозорецот – а со тоа и намалување на трошоците за електрична енергија. Системите за вентилација веќе долг период се применуваат не само кај нискоенергетските  или пасивни куќи. За Вашето здравје и удобност.

Предности во летоПредности во зима

Дознајте повеќе за предностите во лето...Дознајте повеќе за предностите во зима...

Дополнителни поволности

Системот за вентилација може да има уште поголема ефикасност  ако во него се приклучи изменувач воздух - земја . Еден систем на цевки полегнат во земја го користи притоа капацитетот на почвата  и во зима го загрева воздухот а во лето го лади -  со тоа дополнително се штеди на трошоци за греење и ладење!

РЕХАУ го има оптимизирано овој систем и го разви изменувачот   воздух - земја, кој го истовремено го спречува растот на бактерии.

АВАДУКТ Термо (AWADUKT Thermo) е достапен во различни сетови. Дознајте кој ви  е потребен.

Секој проект е индивидуален и различен. Профитирајте од нашето долгогодишно Know-how искуство во областа на проектирање и реализација на изменувач воздух - земја. Ќе добиете комплетен совет од наша страна за различни аспекти како: трошоци, период, користење, квалитет на почва, предности и многу повеќе. Имате ли прашања односно сакате да ги дознаете предностите на изменувачот воздух -земја? Контактирајте не слободно, ве очекуваме.

Контакт АВАДУКТ Термо (AWADUKT Thermo)

Топлински изменувач воздух-земја


Уште прашања? 
Овде ќе нејдете одговори за топлинскиот изменувач воздух-хземја 

Печати