ПРОЗОРЦИ КОИ ШТИТАТ ОД БУЧАВА

Вашиот дом, место за мир и опуштање .

Возила на улиците, соседи кои косат трева, слушаат гласна музика, - секојдневно сме опкружени со овие  звуци кои навистина оптеретуваат. 

РЕХАУ прозорците обезбедуваат вистински мир и тишина во Вашиот дом. Различните нивоа на заштита од бучава кај прозорците, ќе Ви обезбедат тишина насекаде во просториите. Опуптете се и одморете се - без непријатни звуци однадвор. Тоа не само што го подобрува квалитетот на Вашето живеење, туку обезбедува општо попријатно чувство. 

Нашите прозорци имаат разлилчни класи на заштита од бучава. Обезбедете си мир и тишина насекаде во домот.


Бучавата не само што е непријатна, туку ако трае континуирано, може да влијае на на здравјето. Со нашите прозорски системи едноставно исклучете ги непријатните звуци од околината. Направете го Вашиот дом оаза на тишината. 

Зависно од околината во која живеете, се одредува потребната заштита од бучава кај Вашиот прозорец. 


За тоа дознајте повеќе од класи на заштита од бучава 

Прозиводителите на прозорци во Ваша близина  подетално ќе Ве информираат.

Нашите прозорци можат повеќе.

Тие обезбедуваат и: 

Кои очекувања ги имате од прозорецот? Во нашиот широк спектар на производи, сигурно ќе го најдете системот кој одговара на вашиот дом:

Mit SYNEGO Fenstern ​Energie sparen dank hoher Wärmeeffizienz

СИНЕГО

Прозорци за пријатно чувство
Neues Dokument

ГЕНЕО

Прозорци со карактер

БРИЛАНТ ДИЗАЈН

Уживајте во слободата при избор на бои и облици

ЕУРО ДИЗАЈН 70

Еуро Дизајн 70 се профили за прозорци за низок буџет и обезбедуваат многу светлина.

Во Ваша близина

Овде ќе ги најдете нашите партнери, производители на прозорци кои можете лесно да ги контактирате.
Печати